Sofie tekent: Toen zij bijna van de aarde vielen

Sofie De Cleene tekent graag. Dat zullen we geweten hebben! Voor KLAP gaat ze elke maand naar tentoonstellingen, theaterstukken, concerten… Dit om van naaldje tot draadje bloot te leggen hoe het er aan toe ging. Met haar tekeningen toont ze momentopnames van sfeer, licht, beweging…

Deze maand ging Sofie naar Toen zij van de aarde vielen dat het verhaal vertelt van een meisje dat op pad gaat. Tijdens een enkele nacht leert ze de wereld kennen. Ze trekt langs onheilspellende plaatsen en ontmoet een bonte verzameling personages, totdat de nacht eindigt en het lichter wordt.

Een trip in beeldend muziektheater over moed, nieuwsgierigheid en naïviteit door middel van een kruisbestuiving tussen poëzie, muziek, objecttheater en goochelen. Sterke namen als Pim Cornelussen, Salomé Mooij, Mira Helmer, Janis Van Heesbeke, Renaud Ghilbert, Lotte Stek en Gilles Pollak sloegen de handen in elkaar, samen met P2 (Theater aan het Vrijthof & CCHA Hasselt) en Ultima Thule.

 

dividu_02dividu_03dividu_04dividu_05

 

Toen zij van de aarde vielen speelt nog in verschillende zalen en plekken. Heb je zin om zelf een voorstelling bij te wonen: klik HIER.
Wil je nog meer zien van Sofie? Klik HIER.